17 травня 2010

17:04
Коли до секти приходить нова людина, їй намагаються чимось допомогти і заволодіти її довірою. Коли цього досягнуто, тоді її починають використовувати. Крім свого часу нові сектанти починають витрачати гроші, але це далеко не найстрашніше, що може трапитися, коли потрапити до заборонених законодавством релігійних угрупувань.
22:11
15 травня у місті Харкові міліція зірвала проведення мирної акції протесту «Знищимо в Харкові сміття», що була організована громадською організацією «Демократичний альянс». Правоохоронці заблокували рух колони, силою відібрали відеокамеру та знищили записи, на яких були зафіксовані дії міліції, зірвали прапори та змусили згорнути транспаранти. Голова Демократичного Альянсу та харківський активіст були затримані, а пікет перебрався під стіни Дзержинського районного відділу міліції.
22:11
Сьогодні, 17 травня відбулося пікетування Харківської обласної державної адміністрації з метою захисту українських стратегічних об’єктів. До протесту проти дій державної влади долучилося понад 50 людей. Кожен охочий міг сказати своє слово в гучномовець. Голова ХОО ВО “Свобода” Ігор Швайка провів серйозну роз’яснювальну роботу про політичну і економічну ситуацію в Україні.