20 липня 2010

22:11
У книгарні “Є” члени культурно-мовного клубу “Апостроф” організували перегляд фільму “Тіні забутих предків”, а потім з’ясовували його актуальність у наш час.
22:11
Сьогодні, 20 липня ковшем грейдера знищено ще одне захоронення. Під час земельних робіт було зламано кришку домовини і кістку вдягнену в чималий залишок чобота. Незважаючи на знахідку, земельні роботи продовжуються.
15:15
В обох випадках врятувати людей не вдалося – вони померли одразу. Психотерапевти збільшення випадків самогубств у Харкові пояснюють низьким рівнем життя людей і передозуванням алкоголю.
10:41
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8985-7.8995 грн/дол.
14:23
20 липня близько 8:20 у Дніпропетровську на вулиці Фурманова біля перехрестя з проспектом Карла Маркса під землю провалилася вантажівка ЗІЛ.Ймовірна причина ДТП: підмив основи дорожнього покриття водами з підземного колектора.
13:13
Щоб не привертати великої уваги журналістів та представників громадськості, Парк Горького вирубують поступово. Валять майже кожного дня по кілька дерев та продовжують земляні роботи. Звісно, що написанням статті про вирубку трьох чи двох дерев журналісти здебільшого займатись не будуть і громадськість не буде гарно проінформована. Крім того, про Парк Горького написано дуже багато і для більшості читачів цікавішим може здатися щось інше.
11:22
Долар і євро, починаючи з вечора неділі, не поворухнулися ні на одну копійку – ні вгору, ні вниз.
23:01
На вівторок, 20 липня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування всіх основних валют.