28 липня 2010

11:32
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8930-7.8960 грн/дол.
22:11
27 липня поточного року мало відбутися засідання Дзержинського районного суду Харкова у справі за позовом Сергія Яценка до Харківської міської ради про незаконність виділення земельної ділянки в міському Лісопарку для будівництва гольфового поля. Через неявку представника відповідача засідання перенесено на 14.30 12 серпня.
11:50
27 липня з Харкова до Києва мала рушити група прочан, що воліли взяти участь у хресній ході до річниці Хрещення України-Русі. Проте мікроавтобус з прочанами так і не зрушив з місця через заборону міліціянтів. Обласне УМВС побачило в учасниках духовної поїздки небезпечних екстремістів, що становлять загрозу життю і здоров‘ю московському патріарху Кірілу (Владіміру Ґундяєву), скандальний візит якого до України триває днями…
22:11
До Харківської обласної державної адміністрації вже надійшли листи від різних партій та громадських організацій з вимогою оприлюднити позицію місцевої влади щодо існуючих українських пам‘ятників Харкова та не допустити вирішення їх долі без широкого громадського обговорення.
11:00
Головних претендентів на посаду Харківського міського голови можна назвати й зараз. Однак, місцеві вибори 2010 року для Харкова можуть бути ознаменовані політичним сюрпризом.
10:56
З наближенням місцевих виборів перед обласною організацією Соцпартії все гостріше постає дуже непростий вибір. Передусім, він обумовлюється мірою доцільності справді активної та результативної участі обласної парторганізації у боротьбі за депутатські місця в обласній, міських та районних радах. Зараз у СПУ немає власних фракцій в облраді, Харківській міськраді, в інших місцевих радах області.
09:42
Крім "Вимпелкому" в Ахметова є й інші конкуренти в боротьбі за "Укртелеком". Перш за все, це російський "Ростелеком". Можлива також зацікавленість у приватизації компанії МТС, однак малоймовірно, щоб у приватизації брали участь два реальні російські покупці. Хіба що це буде підставна російська компанія.
08:57
На середу, 28 липня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування долара і підвищивши курс євро і російського рубля.