26 липня 2010

22:11
Сьогодні, 26 липня харківський осередок ВО “Свобода” пікетував російське консульство на знак протесту проти безпрецедентних утисків національних прав українців під приводом пастирського візиту Московського патріарха Кіріла.
15:25
У порівнянні з попереднім тижнем, в перший день тижня євро подорожчав на кілька копійок.
10:52
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8950-7.8970 грн/дол.
15:14
Співробітники ДАІ затримали 25 липня в Білогорському районі Криму водія, який в стані наркотичного сп`яніння керував автобусом з 48 пасажирами.
15:11
Керівництво міліції Одеської області стверджує, що знищення інтернет-версії газети "Вільна Одеса" сталося випадково - внаслідок проведеного міліцією рейду-перевірки міських інтернет-клубів. Про це повідомила співробітниця Центру громадських зв'язків УМВС України в Одеській області Тетяна Сакара, повідомляє ТСН з посиланням на УНІАН.
22:11
Нелегальний видобуток піску в Жихарі та імовірне забруднення Шатилівського джерела викликають обурення у місцевих мешканців. Екологічна група “Печеніги” досліджує ці проблеми і разом із представниками Зеленого фронту бере участь в акціях протесту, а зокрема пікетах.
10:48
На понеділок, 26 липня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування долара та підвищивши курс євро і російського рубля.
09:52
Тарифи на житлово-комунальні тарифи по всій Україні будуть підняті з 15 жовтня. Про це в інтерв'ю "Сегодня" заявив міністр ЖКГ Юрій Хіврич.
09:14
Президентська кампанія кандидата Сергія Тігіпко була, насамперед, телевізійною картинкою. Виразний і приємний герой безперервних ток-шоу частково задовольнив масовий запит аудиторії на образ сучасного українського політика, тому й досяг великого електорального результату. Успіх на великому екрані надихає творців «Сильної України» і надалі працювати в жанрі виключно віртуальної політики.