3 липня 2010

19:05
Нещодавно у Харкові з’явилася мережа закусочних з назвою “Сыто-пьяно”. Крім того, в самому центрі міста ледь не кожні 10 хвилин у рекламний гучномовець пропонується споживати дешевий кальян. Але вживання алкоголю чи інгаляція кальяну є шкідливими для здоров’я. Мало того, ці реклами грубо порушують законодавство, оскільки в них не вказується про шкідливість спиртного чи кальяну.
22:12
Архієпископ Ігор (Ісіченко) вже зараз є видатною та відомою постаттю не лише в Харкові та Україні, а й далеко за їхніми межами. Саме ця людина, безумовно, уособлює альтернативний до іноземної російської церкви шлях розвитку, власне, Церкви Української.
22:12
Вадим Приходченко відносно нова постать як в Українській Автокефальній Православній Церкві так і в Братстві Апостола Андрія Первозваного. Тим не менш, наслідки його діяльності є відчутними для усієї української громади Харкова. Про свій життєвий шлях “Справжній варті” розповів сам пан Вадим.
22:11
2 липня під час проведення земельних робіт з будівництва дороги у Парку Горького було знайдено велику кількість людських кісток. Мешканці Харкова намагалися зупинити роботи техніки доки не буде проведена експертиза людських останків, але міліція змусила припинити протест і залишити територію так званого будівельного майданчика. Але все ж таки люди час від часу призупиняють роботу техніки та вимагають від міліції повного дотримання законодавства при виконанні службових обов’язків.
22:11
Попри «нефілологічний» фах автора, його вірші позначені глибиною думки, безкомпромісністю ідей, нетривіальною образністю та чітким громадянським звучанням. Олександр Данилюк під час презентації збірки «Преторіанці: Після і До Революції» отримав багато запитань від слухачів. Його думки є цікавими для інших, і тому після прочитаних віршів шанувальники ще довго не відпускали письменника, перейшовши до обговорення політичних, релігійних та соціальних питань.