5 липня 2010

15:36
Підрахувати всіх безпритульних не так уже й легко, оскільки багато з них не мають жодних документів, а також часто “подорожують” всією територією України. Крім того, статистичні дані про чисельність такої категорії населення добре замовчуються і не є повними. У Харкові ця проблема стоїть особливо гостро. Багато людей мешкає просто на вулиці, дехто спить поряд із безпритульними собаками, аби було не так холодно вночі; хтось займається злочинністю, а хтось просто чекає доки його вб’ють чи в черговий раз заарештують.
13:02
Хто такий Владімір Лєнін, напевно, знають всі. Адже зараз не є секретною інформація, про те, що Лєнін був організатором збройного Жовтневого перевороту восени 1917 р., ініціатором Громадянської війни в Росії та червоного терору, одним із засновників комуністичної партії Росії, ініціатором червоної інтервенції в Україну та знищення Української Народної Республіки. Але незважаючи на це, директор КСП “Харківміськліфт” Анатолій Кандауров має у своєму кабінеті фігурку Лєніна.
10:44
Донецький водоканал почав випробування німецької машини для отримання палива з каналізації. Іноземці встановили агрегат для зневоднення комунальних стоків на очисні ставки за селищем Ларине пише proUA з посиланням на видання «Сегодня».
22:11
3 та 4 липня у м. Харків за підтримки Майстерні громадської активності та Харківської обласної (крайової) організації Народного Руху України відбувся тренінг з прав людини "Твої права в теорії та на практиці". У заході прийняло участь близько 30 людей різного віку і фаху, серед яких були члени Молодого Народного Руху, Союзу обдарованої молоді України, Молодіжного об’єднання народних дипломатів та молоді Української Народної Ради.