11 серпня 2010

15:57
10 серпня в Луганську на вулиці Ватутіна водій КамАЗу не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль на повному ходу врізався в житловий будинок.
11:14
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.8880-7.8910 грн/дол.
12:19
Зробивши різкий стрибок, але не втримавшись і доби на позначці в 10.50, валюта зібралася в зворотний шлях.
12:10
Днями минуло два роки з часу зухвалого вторгнення Москви у Грузію. Знехтувавши усякими нормами міжнародного права та вкотре продемонструвавши свою аморальну сутність "рускій мєдвєдь" вліз у хату до сусіда. Розтоптавши грузинську суверенність, наплювавши на право народу самовизначатися щодо порядків у своєму домі та знехтувавши інтересами сотень тисяч корінного населення, москалі окупували територію Південної Осетії та Абхазії і заявили про безпідставне власне право "там жіть". Сила московських окупантів на цих територіях сьогодні базується на кримінальній сутності місцевих сепаратистів, щедро підгодовуваній Кремлем, потужній інформаційній пропаганді та мовчазному спогляданню за вчиненим беззаконням з боку світової спільноти.
22:11
У цьому році відзначається 20ти-річчя підписання договору побратимства між Харковом і німецьким містом Нюрнбергом. Крім культурних зв'язків між нашими містами, дійсно, можна знайти чимало спільного. У тому числі є і загальні проблеми. Серед них - збереження зелених насаджень. Але ставлення місцевої влади до думки мешканців міста і їх протестів, з даного питання є діаметрально протилежними. Яскравим прикладом цього є ситуація в "Колезьким саду" в Нюрнберзі та у Парку Горького в Харкові.
21:34
На середу, 11 серпня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, залишивши курс долара без змін і знизивши котирування євро і російського рубля.