7 серпня 2010

11:58
Озираючись на український ефір попередніх тижнів, доводиться констатувати, що візит предстоятеля Російської православної церкви Кирила (Гундяєва) викликав небувалий у колишні часи резонанс. Так-так, саме так — «Російська православна церква». Саме так і називалася РПЦ аж до 1943 р. Це зафіксовано в усіх її офіційних документах. А 1943 р., відновлюючи розгромлену РПЦ, Йосип Сталін запропонував називати її «руською». Після смерті «канібалісімуса» (як дотепно назвав диктатора правозахисник Євген Захаров) вдячний Московський патріарх Олексій І (Симанський) прославив Йосипа Сталіна (Джугашвілі) як «богоданного вождя».
22:02
Вчені виявили дивовижну істоту, яка жила на землі 105 млн років і являла собою щось середнє між сучасним крокодилом і кішкою. Останки тварини, що вже отримав серед фахівців назву "крокодиловий кіт", були знайдені в Африці на території Танзанії дослідниками з американського університету штату Огайо.
22:02
Автобус отримав назву 3D Fast Bus, він оснащений електродвигунами і сонячними батареями, рухається по спеціально обладнаних треках по звичайній автомобільній дорозі.