31 серпня 2010

22:11
Читачів і письменників книгарня “Є” сьогодні пригощала кавою і солодощами. Естрадний гурт “Розкардаш” зіграв власні мелодії, а Сашко Ушкалов зачитав початок свого нового роману, написання якого розпочав зовсім недавно. Його наступник Ігор Зарудко здивував слухачів цікавою сюжетною поезією.
22:11
“Табачник сумує за совком” – так оцінюють експерти курси підвищення кваліфікації для людей, що мають вищу освіту.
22:11
Представники Комітету Виборців України заявляють, що у більшості ВНЗ, де проводилися додаткові вступні випробування (творчі конкурси, фізичні/медичні/психологічні тестування, співбесіди, єсе) є численні нарікання абітурієнтів в об’єктивності їх проведення.
22:11
Представники Комітету Виборців України (КВУ) здійснювали громадське спостереження у 20 вищих навчальних закладах України. Метою такого моніторингу був збір та поширення інформації щодо якості і прозорості вступу та захист прав громадян на рівний доступ до освіти.
15:01
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8865-7.8895 грн/дол.
22:11
Представник Комітету Виборців України Олександр Тутов під час прес-конференції заявив, що багато студентів з різних причин вступили зовсім не на ту спеціальність, яку б вони хотіли обрати. Але в той же час пан Тутов назвав це нормальним явищем і запропонував вирішувати ці проблеми шляхом отримання другої вищої освіти, або змінювати спеціальність та навчальний заклад на другому чи третьому курсі.
14:33
В обмінних пунктах міста зросла різниця між ціною купівлі та продажу європейської валюти.
14:18
У Полтаві в результаті аварії за участю «швидкої допомоги» постраждали шестеро людей.
13:33
Учора ввечері, близько 23.00, на новій дорозі від вулиці Сумської до вулиці Новгородської сталася дорожньо-транспортна пригода.
21:58
Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель наголошує, що ФРН зацікавлена у подальшому розвитку демократичних процесів і свободи слова в Україні.