19 серпня 2010

22:02
Перед виборами уряд Венесуели заборонив друкувати фотографії, які відверто зображають сцени насильства. Уго Чавес назвав це "порнографічною журналістикою". Венесуельський уряд вирішив, що не варто засмучувати занадто вразливих громадян картинами жорстокості перед прийдешніми виборами. Приводом для заборони став скандал навколо знімка, нещодавно розміщеного на першій шпальті опозиційного видання El National.
15:31
Донецький апеляційний адмінсуд скасував рішення облради від 2006 року про вільний розвиток і використання російської мови в Донецькій області. Про це заявила заступник голови Донецького обласної організації Всеукраїнського товариства "Просвіта" ім. Т. Шевченка Марія Олейник.
11:12
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8898-7.8910 грн/дол.
15:04
Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України Валерій Коряк. Загальна сума задокументованих хабарів склала понад 27,7 млн. грн. Загалом викрито 1123 особи, з яких 181 службова особа органів влади й управління та понад 220 - контролюючих органів.
12:44
У обмінках міста різниця на покупці євро становить більше 10 копійок.
22:11
Учасники акції протесту несли домовину, величезний барабан, баян, плакати тощо. Але підійти з цим спорядженням і стати навпроти обласної державної адміністрації не дозволили працівники міліції. Домовину примусили покласти на пішохідну доріжку, навколо неї обгородили чималу площу червоно-білою стрічкою і примушували усіх перехожих обходити те місце іншою дорогою, пояснюючи такі дії тим, що в домовині захована бомба. За словами учасників акції, домовину несли для того, щоб імітувати похорон малого та середнього бізнесу.
22:43
На четвер, 19 серпня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.