17 серпня 2010

22:11
Екологічно-законодавчі тренінги проходять в приміщенні громадського об’єднання “Поступ”. Захисники дерев удосконалюють свою майстерність з проведення акцій протесту проти вирубки зелених зон, а також поповнюють свої знання з екології та права. Допомогти у цій справі харків’янам і поділитися своїм досвідом приїхав директор центру ЕКОН Олександр Карпов.
22:11
Політологи вже починають обговорювати і критикувати нове виборче законодавство України. Сьогодні в прес-центрі “Майдан Свободи” відбувся круглий стіл, що транслювався в прямому ефірі, під час якого було обговорено новий закон про місцеві вибори. Політологи розцінюють такі законодавчі зміни як політичні технології узурпації влади, прогнозуючи низьку явку виборців і численні фальсифікації.
11:53
Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.8906-7.8909 грн/дол.
14:28
Вчорашньому прикладу деяких обмінників, які купували євро нижче червінці, сьогодні не наслідував ніхто.
11:57
Через два дні після зникнення головного редактора газети "Новий стиль" правоохоронні органи порушили кримінальну справу за фактом навмисного вбивства.
22:59
На вівторок, 17 серпня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні, підвищивши курс долара і євро та знизивши котирування російського рубля.