20 грудня 2011

17:27
На Донеччині не тільки найбрудніше повітря, але і зосереджені тисячі об'єктів з високим ступенем ризику.
14:30
Дніпропетровці ледве не з боєм пускають до себе реєстраторів Всеукраїнського перепису населення-2012. Люди цькують на них собак, викликають міліцію, а зазвичай просто не відчиняють двері.
13:49
Найбільшою довірою громадян Грузії користується церква. Про це свідчать результати дослідження громадської думки, проведеного американською організацією "міжнародний республіканський інститут" (IRI).
15:12
Центральний провід Української народної партії (УНП) вирішив ініціювати процес створення єдиної політичної сили правоцентристських націонал-демократичних партій. Як заявив голова Харківської обласної організації УНП Василь Третецький, планується, що до процесу приєднаються всі праві сили.
15:21
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8.0270-8.0335 грн/дол.
14:15
Урочиста церемонія відбулася в суботу, 17 грудня. Це проект, який народився за ініціативою трьох маріупольських колекціонерів - Олександра Чернова, Олександра Федосова та Олександра Білоусова.
14:09
Активістки українського протестного руху Femen заявляють про пропажу своїх подруг, які влаштували акцію на сходах будівлі КДБ у Мінську.
13:13
У харківських пунктах обміну валют у вівторок, 20 грудня, курси валют змінилися незначно.
13:22
19 грудня через витік дистильованої води зупинили один з двох реакторів єдиної в країні АЕС "Чернавода".
12:12
До 15 лютого в приміщенні Громадського об'єднання "Поступ" усі охочі можуть взяти участь у підготовці «Українського вертепу», познайомитись з його історією і традиціями. Спільний проект Харківського літературного музею, Педагогічного університету ім. Г.Сковороди та ГО «Поступ» пропонує харків'янам мистецькі та книжкові виставки, майстер-класи з виготовлення різдвяних прикрас, зустрічі з творчими людьми