21 грудня 2011

17:43
Ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС на стоянці під будівлею громадської приймальні Донецької обласної організації Партії регіонів проводять збір підписів бажаючих звернутися до Європейського суду з прав людини у зв'язку з різким зниженням пенсій.
17:21
Виготовити ляльку-янголятка, ігрових та навчальних ляльок-мотанок можна було навчитися на виставці «Зимова казка», яка 20 грудня відкрилася в обласному центрі культури і мистецтва (на вул. Пушкінській, 62).
15:38
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8.0265-8.0315 грн/дол.
14:44
У харківських пунктах обміну валют в середу, 21 грудня, помітно подорожчав євро. Курси долара і рубля змінилися трохи.
17:05
Харківською міжрайонною природоохоронною прокуратурою проведено перевірку додержання вимог Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про відходи» в діяльності районних та міських санітарно-епідеміологічних станцій області.
13:48
Інну Шевченко, Оксану Шачко і Олександру Немчінова в середу вночі доставив до Києва на автомобілі український консул, негайно прибув в білоруське село Беки Єльського району Гомельської області, куди вийшли дівчата після знущань невідомих у лісі, повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дикусаров.
15:49
Наступного року харківська міська влада планує відремонтувати понад півсотні вулиць, проспектів, майданів. Про це на засіданні виконкому Харківської міської ради повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Володимир Чумаков.
15:32
Рішення про це було прийнято на сесії Донецької міської ради 21 грудня. Сесія вирішила надати О. В. Януковичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність через викуп і проведення грошової оцінки ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, прилеглого до вулиці Райніса, 65 «г» в Будьонівському район .
11:21
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 8.0290-8.0340 грн/дол.
20:58
На середу, 21 грудня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро, знизивши курс російського рубля та залишивши курс долара без змін.