23 грудня 2011

19:49
Михайло Бородін, суддя Апеляційного суду Харківської області (до березня цього року голова цього суду) протягом останніх семи років зміцнював українську законність з російським паспортом у кишені. На кричущий факт кілька років публічно звертав увагу народний депутат Юрій Кармазін та й, мабуть, не він один.
20:59
У день Святого Миколая у Дніпропетровському художньому музеї відкрили невелику фотовиставку «Зима у місті» - репрезентовані на ній фотографії Павла Маменка й Володимира Таразевича показують зиму в Дніпропетровську такою, якою вона буває рідко.
16:28
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8.0265-8.0310 грн/дол.
16:15
На пікет Харківської Міської Ради прийшли представники комуністів, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», декілька десятків громадських організацій Харківщини та небайдужі мешканці цього міста. Учасники пікету також помітили передноворічні знущання влади над молодими деревами.
11:17
Позачергова сесія міськради Слов'янська ознаменувалася з'ясуванням відносин із завідувачем слов'янським відділенням Донецького бюро судмедекспертизи Костянтином Смиком з приводу того, платними або безкоштовними є послуги цієї установи.
10:46
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 8.0295-8.0325 грн/дол.
10:36
На п'ятницю, 23 грудня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро, підвищивши курс російського рубля та залишивши курс долара без змін.
09:49
У Московській області в п'ятницю вранці в результаті зіткнення великовантажного трейлера і мікроавтобуса Ford Transit вісім осіб загинули, ще четверо отримали поранення
11:11
Рух автотранспорту нової об'їзної навколо Дніпропетровська відкрився. Про це повідомив губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул.