24 грудня 2011

19:19
Після урочистого покладання квітів до меморіальної дошки з барельєфом В'ячеслава Чорновола відбулись збори Харківської крайової ради та затвердження програми дій на найближчий час.
14:52
На проспекті Сахарова в Москві відбувається запланований мітинг незгодних з результатами парламентських виборів 4 рудня. Серед тих, хто виступив зі сцени - опозиціонери Боріс Нємцов, Ґріґорій Явлінскій, Міхаіл Касьянов та Владімір Рижков, блогер Алєксєй Навальний, письменник Боріс Акунін, колишній міністр фінансів Росії Алєксєй Кудрін.
13:10
У Краматорську практично не залишилося наркоманів, які вживають традиційні важкі наркотики. Про це заявив головний лікар Краматорська міського наркологічного диспансеру Олександр Кузьмінський.
12:56
Майже три тисячі лозівчан відмовляються переводитися із районної у міську поліклініку. Про це вони повідомили меру Сергію Степанову 23 грудня. Кілька сотень людей зібралися на акцію протесту під стінами міськвиконкому. Нагадаємо, за рішенням місцевої влади з 1 січня 2012 року мешканці центральної частини Лозової обслуговуватимуться у так званій «блакитній» поліклініці.
00:47
Народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Наталія Королевська обрана лідером Української соціал-демократичної партії (УСДП). Делегати з'їзду проголосували за її кандидатуру одноголосно.