12 січня 2012

17:06
Якщо в центрі міста жителі страждають від постійних поривів водогонів, то в селищі Гольма вода є справжнім дефіцитом. З моменту закриття доломітного заводу (в 2005 році він був визнаний банкрутом), за цілющою вологою жителям вулиці Велика Гольма доводиться вирушати за кілька кілометрів.
17:00
Сьогодні в Донецьку більше 200 чорнобильців проводять мітинг біля регіонального управління Пенсійного фонду. Вони вимагають виплатити їм пенсій відповідно до рішень судів.
14:05
Британська дослідницька фірма "Arieso" провела дослідження з вражаючими результатами. Як з'ясувалося, всього за два роки відбулася радикальна зміна в споживанні мобільного трафіку. Якщо в 2009 році 40 % мобільного трафіку даних споживали 10 % абонентів, то вже в 2011 році ті ж 10 % абонентів спожили вже 90 % даних, переданих по мобільних мережах.
13:41
До травня 2012 року всі старі покажчики у "Харківському метрополітені" будуть замінені на нові світлодіодні. Відповідні роботи почалися ще два місяці тому. За проектом підлягають заміні покажчики на всіх станціях та у переходах між ними.
20:52
У міжнародному аеропорту “Донецьк” сервіс та обслуговування пасажирів перебувають на рівні Радянського Союзу. Саме такі відгуки пасажирів приходять до редакції сайту "Авіація України", оскільки багато пасажирів скористалось послугами аеропорту та залишились дуже незадоволеними.