17 січня 2012

17:43
53-річний викладач філософії Сергій Гордієнко збирається лише за рік дійти від селища Сєдова на Азовському морі до Льодовитого океану. Відстань у сім тисяч кілометрів чоловік збирається подолати в одній парі взуття.
17:38
Уранці 15 січня до міської ради Маріуполя на Донеччині прийшли близько тисячі жителів. Принесли саморобні плакати "Ласкаво просимо до Маріуполя, тут кисню немає ", "Обережно, Маріуполь", "Моє місто у мене в крові", "Немає майбутнього!". Влаштували екологічну акцію протесту "Дайте кисню".
17:32
На Дніпропетровщині селяни кількох сіл повстали проти закриття лікарні. Чиновники закрили стаціонар, який лікував вісім тисяч людей. Найближчий шпиталь тепер за півсотні кілометрів. Жителі одинадцяти сіл обурені. Кажуть, що такий експеримент із медициною для них є смертним вироком.
23:33
Протягом минулого 2011-го року відомий інтернет-проект Джиммі Вейлза Вікіпедія зібрав від благодійників рекордні 20 мільйонів доларів. Вікіпедія, створена у 2001 році, на сьогодні нараховує понад 20 мільйонів статей, написаних понад 200 мовами народів світу. Серед них найбільше статей написано англійською та німецькою.