22 січня 2012

22:21
Від молитов за Україну на ранкових службах в українських церквах Харкова до урочистих мітингів біля пам’ятника Тарасу Шевченка, каменя встановленого на честь проголошення Незалежності України, покладання квітів і живого ланцюга злуки.
17:03
Після короткої презентації нової книги Віталія Портникова «Тюрма для янголів» відбулося живе спілкування з автором. Його запитували про все: і чому він не йде на вибори, і що потрібно зробити для підвищення морального рівня населення, і що потрібно для повноцінної роботи вільного журналіста, і багато-багато іншого. Віталій Портников щиро і конкретно відповів на всі запитання.
16:06
Судовий процес тягнеться з 2006 року. Троє хлопців зі Євразійської спілки молоді за допомогою екскаватора пошкодили і закопали пам'ятний знак Української Повстанської Армії, який був встановлений 1992 року крайовою організацією Народного Руху України у Молодіжному парку Харкова.
14:00
Вода у душі — підігріта сонячною батареєю. Тепло — від вітряка та біодизеля. Такі новації у вигляді експерименту впроваджуються на одному із дніпропетровських заводів.