11 січня 2012

21:03
Прокуратурою області проведено перевірку за зверненням Харківської облдержадміністрації від 3 січня 2012 року щодо протиправних дій колишнього голови облдержадміністрації при підписанні та видачі державних актів на право власності на земельні ділянки одному з товариств з обмеженою відповідальністю.
18:47
Коли буде поновлено зв'язок, поки що невідомо. Чиновники цим не переймаються. Кошти вже зібрано, але ніхто не дає рахунку, тому мешканці Харкова не можуть оплатити борг для такого необхідного місту телефону.
20:41
У зв'язку з проведенням реформ в поточному році краматорські стаціонари будуть фінансуватися з обласного бюджету. Дотація на утримання другого рівня медичної допомоги в Краматорську складе 64,85 млн. гривень, у той час як на потреби лікарень міста необхідно понад 97 млн. гривень. Тому тривогу забив головний лікар міськлікарні № 3 Олександр Каліберда.
15:49
10 січня близько 23.00 в довідкову залізничного вокзалу в Дніпропетровську надійшло повідомлення про мінування
15:52
Нове газове непорозуміння. Цього разу — між Лозівською філією “Харківгазу” та мешканцями приватного сектору. Люди отримують рахунки за блакитне паливо, яке не використовують.