4 січня 2012

13:38
Останні роботи закінчували майже на очах у публіки, що зібралась на свято. На відкриття приїхали голова облради Сергій Чернов, начальник Південної залізниці Віктор Остапчук та народний депутат Сергій Гусаров. Їх зустрічали керівники міста та району.
13:22
Близько п'ятої години ранку в останнього дня року співробітники автозаправної станції мережі «WOG» працювали досить напружено. Розташована на виїзді з Дніпродзержинська АЗС і у звичайні дні не простоює, а напередодні свята машини заїжджали одна за одною, і всі водії кивали: «З наступаючим!».
13:23
Напад на 52-річну жінку трапився 2 січня 2012 року. Вона йшла на роботу через парк, що розташований в районі ХТЗ. Маніяк підбіг ззаду, різко повалив свою жертву на землю і почав душити.
13:09
Андрія Білецького вже близько тижня утримують в одному з ізоляторів тимчасового тримання (ІТТ) міста Харкова. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.
13:34
У вівторок, 3 січня 2012 року, розпочалася реалізація нового проекту ФК «Шахтар» під назвою «Дитячий клуб». Про це повідомляє прес-служба донецького футбольного клубу.