14 січня 2012

18:16
З 10 січня усі парковки в Дніпропетровську за рішенням місцевої влади стали безкоштовними. Директор департаменту транспорту і зв'язку Валентин Мовчан заявив це на прес-конференції у вівторок. Також він заявив, що були розірвані усі договори з операторами паркувальних зон і тепер плата за паркування в Дніпропетровську не береться.
18:07
Посівання на Старий Новий рік – це традиція, якої і досі дотримуються люди. Зазвичай посівають зерном у будинках і квартирах. Вважається, що це принесе добробут і щастя у сім’ю. Ми вирішила масштабно та з фантазією підійти до такої традиції, тому вийшли посівати місто. Причому сіяли-віяли не лише зерном.
18:00
В п'ятницю, 13 січня, на Центральному ринку міста частину торгових наметів і павільйонів припинили свою роботу - підприємці вийшли на центральну площу протестувати проти прийняття нових ставок єдиного податку. Акція протесту пройшла якраз перед позачерговою сесією міської ради, на якій депутати все-таки затвердили нові податки.
17:54
Вчора у Приморському районному суді Маріуполя до 5 років позбавлення волі засудили лікаря, дії якої привели до зараження ВІЛ-інфекцією трьох немовлят. Трагедія сталася ще в 2005 році.