20 лютого 2013

17:06
У Луганській області необхідно ліквідувати близько 1 млн кв. метрів дорожніх ям. Про це RegioNews повідомила прес-служба УДАІ ГУ МВСУ в області.
15:35
Міжбанківський валютний ринок закрився зростанням підвищенням курсів євро і долара.
14:42
Угоду про співробітництво уклали сьогодні, 20 лютого, Департамент житлового господарства та зоозахисна організація «Naturewatch Foundation» (Великобританія). Документ підписали директор департаменту Роман Нехорошков і директор проекту Дженні Рудд.
12:46
У харківських пунктах обміну валют в середу, 20 лютого, подорожчали євро і долар. Котирування російського рубля змінилися неістотно.
12:27
Міжбанківський валютний ринок відкрився підвищенням курсів євро і долара.
12:10
На середу, 20 лютого, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля та залишивши курс долара без змін.
11:36
Перший український 3-D анімафільм за авторською інтерпретацією легенди про Микиту Кожум’яку молодого дитячого письменника Антона Сіяніка. Трейлер мультфільму презентували на кіноринку під час Каннського кінофестивалю ще на початку 2012 року. Там його помітили американські кіновиробники. Проект їм настільки сподобався, що вони запропонували спільно профінансувати творіння і взяти його в свій прокат.
11:24
Про це заявив 19 лютого міський голова Донецька Олександр Лук’янченко . "Ситуація складна, але наше завдання - вирішити проблему і виплатити зарплату", - сказав Лук’янченко.