5 лютого 2013

00:02
Про це повідомив журналістам заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов. За його словами, президент Всесвітньої федерації фітнесу і бодібілдингу Едмундас Даубарас особисто приїхав у Харків та запропонував тут провести європейський турнір.
17:28
Московський районний суд Харкова засудив двох молодших інспекторів Харківського слідчого ізолятору за скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість). Як повідомив прокурор Московського району Дмитро Бураков, суд затвердив угоди про визнання винуватості, укладені між обвинуваченими та прокурором.
17:22
У Куп’янському районі Харківської області чиновники райдержадміністрації незаконно передали в оренду приватним структурам та фізичним особам понад 262 га земель водного фонду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області з посиланням на Куп’янського міжрайонного прокурора Олексія Хоменка.
16:36
У Центральну клінічну лікарню «Укрзалізниці» в Харкові для зустрічі з екс-прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прибули спостерігачі від Європейського парламенту України колишній Президент Польщі Александр Кваснєвський та екс-президент Європарламенту Пет Кокс.
15:09
Міжбанківський валютний ринок закрився незначним зниженням долара – до 8,1400-8,1440 грн/дол.
16:30
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Харківської області з посиланням на начальника управління прокуратури області Олександра Бабікова.
12:13
Харківські прикордонними виявили у потязі «Ташкент – Харків» 170 кг психотропної речовини насвай.
12:11
У понеділок, 4 лютого у Харкові, на вулиці Пушкінській на будівельному майданчику бібліотеки Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого стріла підйомного крану вбила будівельника.
12:05
У харківських пунктах обміну валют у вівторок, 5 лютого курс євро значно знизився. Курси долара і російського рубля змінилися незначно.
12:34
У центрі Харкова, на вулиці Пушкінській, 84, де зводиться нове приміщення бібліотеки Національної юридичної академії імені Ярослава Мудрого, загинув будівельник приватної фірми.