3 лютого 2013

23:46
У Харкові на махінаціях із зарплатою попалася бухгалтер комунальної установи охорони здоров’я «Обласне бюро судово-медичної експертизи».
23:50
Міжнародний аеропорту «Харків» з березня 2013 року відкриває регулярні рейси до Баку - столиці Азербайджану. Про це повідомляє прес-служба Міжнародного аеропорту «Харків».
20:39
Народні депутати України - Микола Томенко, Олександр Бригинець, Сергій Міщенко та Арсен Аваков зареєстрували у Верховній Раді проект постанови «Про відзначення 200-річчя з дня народження Джона Джеймса Юза» (реєстр. № 2129). Джон Юз увійшов в історію України як засновник першої шахти та металургійного заводу в Україні, навколо яких виникло місто Юзівка (сучасний Донецьк).
20:26
Народні депутати України - Микола Томенко, Олександр Бригинець, Сергім Міщенко та Арсен Аваков зареєстрували у Верховній Раді проект постанови «Про відзначення 200-річчя з дня народження Джона Джеймса Юза» (реєстр. № 2129). Джон Юз увійшов в історію України як засновник першої шахти та металургійного заводу в Україні, навколо яких виникло місто Юзівка (сучасний Донецьк).