1 лютого 2013

22:16
У Харкові на території ВАТ «Турбоатом» сталося загоряння на електропідстанції, що розміщена на території підприємства. Інформацію про це підтвердив помічник начальника Головного територіального управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Ігор Лупандін.
17:20
На черговій сесії міської ради дніпропетровські депутати традиційно ухвалили низку земельних питань. Знову-таки традиційно перелік земельних ділянок, що їх депутати роздали та відвели, не є публічним документом: не кожен депутат може з ним ознайомитись, адже подекуди в розданому на руки лише обранцям документі фігурують формулювання типу «про передачу земельних ділянок у власність громадянам» без вказання адрес та прізвищ щасливчиків.
16:38
Щороку під час форуму в Давосі організатори конкурсу «Public Eye Award» визначають найгірші компанії року, які заслужили звинувачення в корупції, забрудненні довкілля, незаконних методах роботи та створенні нестерпних умов праці для працівників.
16:59
Як повідомив начальник управління прокуратури Харківської області Олександр Бабіков, лікар отримав хабар від громадянина видачу виписки з історії хвороби та проведення оперативного хірургічного втручання.
15:19
Євро на міжбанківському валютному ринку підвищився до вчорашнього закриття на 7 копійок – до 11,1094-11,1182 грн/євро.
12:55
Фракція «Батьківщина» в Харківській обласній раді вимагає оприлюднити текст Угоди «Про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Юзівська, між державою Україна та компанією «Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс (ІV) Б.В.» та ТОВ «НАДРА ЮЗІВСЬКА» на офіційному сайті облради.
12:28
У п'ятницю, 1 лютого, готівковий євро подорожчав на 4-10 копійок. Курси долара і російського рубля змінилися незначно.
11:44
31 січня близько 21-20 до чергової частини Московського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про те, що водій автомобілю "Тойота Ланд-Крузер Прадо" 49-річний приватний підприємець з невідомих причин врізався в балкон житлового будинку по вулиці Гвардійців Широнінців.
11:16
Міжбанківський валютний ринок відкрився підвищенням курсу євро на 5 копійок.
11:49
Лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив, що великий стадіонний тур гурту розпочнеться 19 травня з української частини, в якій охопить 27 міст країни. Завершиться турне 28 вересня у Київському палаці спорту. Після виступів в Україні, з жовтня 2013 року «Океан Ельзи» вирушить у другу частину концертного туру країнами СНД та Північної Америки.