7 лютого 2013

22:25
Лозівчанин побачив його, гуляючи з собакою. Чоловік непокоїться: лампи небезпечні, бо містять ртуть. Медики ці побоювання підтверджують. Володимир Діброва саме гуляв з собакою, коли побачив розкидані лампи. Це було 2 лютого у посадці за 3 мікрорайоном. Тоді ще був сніг. На ньому виднілися сліди від санчат. Вочевидь, на них і привезли отруйне сміття та кинули просто неба.
21:40
Анонси акції розміщені в соціальних мережах і на провідних батьківських форумах Донеччини.
16:56
У кар'єрі Тоні Матвієнко цей диск став першим. «Увійшли нові пісні Тоні, а також авторські та народні пісні у моєму виконанні, — розповідає Ніна Матвієнко. — Донька переспівала дещо з мого репертуару, наприклад, „Дикі гуси“ або „Чарівну скрипку“.
15:45
Долар на міжбанківському валютному ринку продовжив плавне зниження.
14:04
Надзвичайна подія сталася на залізничному перегоні Донецьк – Оленівка. Тут на повному ходу в купе пасажирського потягу Луганськ – Сімферополь влетіло металеве ядро діаметром в дванадцять сантиметрів і вагою близько семи кілограмів.
11:33
У харківських пунктах обміну валют у четвер, 7 лютого подорожчав російський рубль. Курси євро і долара практично не змінилися.
11:29
Міжбанківський валютний ринок відкрився невеликим підвищенням євровалюти – до 11,0210-11,0325 грн/євро.
12:00
8 лютого Інститут Євро-Атлантичного співробітництва (ІЄАС) у співпраці з Харківським національним університетом ім. В.Н. Каразіна та за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні проводять громадські слухання щодо європейської перспективи для України у контексті головування України в Організації з безпеки та співробітництва в Європі у 2013 році, а також напередодні Саміту Україна-ЄС.
07:47
На четвер, 7 лютого, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро, підвищивши курс російського рубля та залишивши курс долара без змін.
22:14
Як повідомили у прес-службі Харківської обласної ради, про це під час пленарного засідання Балаклійської районної ради сказала спеціаліст по зв’язках з місцевою громадськістю компанії «Shell Exploration and Production Ukraine Investment B.V.» Валентина Гекова.