12 січня 2014

20:58
12 січня вже під кінець Форуму Євромайданів його учасники зібрались біля пам'ятника Ярославу Мудрому (це на вулиці Пушкінській, в центрі міста, біля відомої на всю країну Юридичної академії імені Ярослава Мудрого).
15:24
Як ми вже повідомляли, вчора в Харкові група бандюків-"тітушок" намагалась штурмувати Свято-Дмитрівський храм Української автокефальної православної церкви (Харків, вулиця Полтавський шлях, 44). Саме цей храм надав власне притулок учасникам першого всеукраїнського Форуму Євромайданів. Під тиском місцевої влади всі приватні готелі та державні установили відмовили майданівцям у наданні необхідного приміщення. І тоді на допомогу людям, як і належить, прийшла церква.
13:08
Марно було й сподіватися, що субота 11 січня – перший день Форуму Євромайданів у Харкові мине тихо і мирно . Проте цього разу місцева влада майже перевершила себе. Протягом дня з різних частин міста надходили повідомлення про пригоди учасників Форуму в так званій "першій столиці". Наприклад, у 1,5-мільйонному місті раптом не знайшлося жодного приміщення для євромайданців.