20 січня 2014

21:37
У Харкові знову опозиційний політик був залитий зеленкою.
17:12
Колоритний губернатор Харківщини Михайло Добкін написав, що дії активістів «Правого сектору» йому нагадують події 1941 року.
16:15
У Харкові протягом двох останніх місяців спостерігається пожвавлення культурно-мистецького життя. Місто відвідують імениті особи зі сфери літератури, музики (Оксана Забужко, Ірена Карпа, брати Капранови), водночас і самі харківці активно долучаються до мистецького руху, організовуючи різноманітні заходи на підтримку Євроінтеграції.
13:20
19 січня в Харкові на вулиці Миру сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку.
13:14
З червня 2014 року з харківського аеропорту почнуть виконувати новий бюджетний рейс до Барселони.
11:49
У понеділок, 20 січня, в деяких харківських пунктах обміну валют в середнім на три копійки подорожчав долар. Євро незначно подешевшав. Курс російського рубля практично не змінився.
12:58
Неділя 19 січня в революційному харківському русі стала особливим днем. Допоки в Києві відбувалось народне Віче, традиційний кількатисячний харківський Євромайдан приймав політиків та громадських активістів. Виступали народні депутати-харків'яни Ігор Швайка, Арсен Аваков, але, мабуть, найбільше мітингарі очікували на киянина Олеся Донія, одного із організаторів студентського руху 1980-х, суспільного діяча та позафракційного депутата, котрий проголосував за одіозний проект держбюджету для того, щоб, як зазначає газета «День», «домогтися виділення коштів на його округ, що охоплює Коломийщину та Городенківщину» (- Доній обраний у мажоритарному окрузі на Івано-Франківщині ).
01:01
У харківського Євромайдану знову гості. 19 січня підтримати мітингувальників східної столиці завітали представники мистецького об’єднання «Остання Барикада». Щоправда, замість чарівної Анжеліки Рудницької перед майданівцями виступив вже не надто бажаний і зовсім не співак Олесь Доній. Виступило кілька поетів, в тому числі Олександр Демченко з Донецька. Головною музичною подією недільного Майдану став виступ гурту «Телері», котрий прославився своїм хітом «На Антимайдан виходять тітушки».