25 січня 2014

21:58
Вкотре вже вихідний зимовий день у Харкові був і "гарячим", і морозним одночасно. Майданівці провели сьогодні свою чергову, цього разу не зовсім звичну акцію. Фанатські об'єднання ФК "Металіст", як і обіцяли, приєднались до сьогоднішнього харківського Євромайдану, щоб захистити його від можливих нападів. У свою чергу "прославлені" на всю Україну місцеві "тітушки" теж виконали свої погрози, в всякому разі спробували. Крім політичної позиції харківських "ультрас", яка здивувала пару днів, на подив професійно спрацювала міліція, яка справді захищала право громадян.
19:31
У дніпропетровському торговельному центрі «Пасаж» з учорашнього дня на великому плазмовому екрані транслювали передачі загальнонаціонального "5-го каналу".
19:20
Тактика створення «клонів» добре відома за парламентськими та президентськими виборами в Україні. Також на «противагу» до Євромайдану столиці та інших міст країни з'явився «антимайдан». «ГроМайдан» або «Громадська платформа Майдан» з Євромайданом та Всеукраїнським об'єднанням «Майдан» схожі лише назвою. Як стверджують харківські активісти «громадської платформи», зв'язок з Євромайданом та ВО «Майдан» вони не підтримують.