30 січня 2014

17:22
Френк Арнесен, якого з соромом звільнили із німецького "Гамбурга", підписав контракт з "Металістом".
16:39
Харківські правоохоронці спільно зі своїми київськими колегами затримали на Євромайдані молоду людину, яка поранила ножем літнього родича.
17:43
Активісти Луганської області чують не лише образи від учасників Антимайдану, який організовує партія влади. Останні дні євромайданівці живуть без провокацій, та все ж у бік мирних мітингувальників періодично лунають вигуки та звинувачення: «Фашизм не пройде!», «Бандерівці» , погрози розправи.
12:22
У четвер, 30 січня, в деяких харківських пунктах обміну валют подешевшали євро і російський рубль. Долар незначно підріс.
13:52
На харківському Євромайдані згадували героїв, які загинули під Крутами у 1918 році. Після – говорили про революційну ситуацію сучасної України. Попри мінус 21 на градусникові, харківський Євромайдан у середу, 29 січня, відбувся.
01:02
Герої Крут серед української спільноти вже давно стали одним з символів істинної самопожертви та відданої любові до власного народу. 29 січня харківський Євромайдан разом зі Спілкою української молоді (СУМ) провів урочисте вшанування пам'яті героїв Крут.
22:04
Першим серед тих, хто захищає Євромайдани, травму ока отримав харків'янин Олег Колотій. Чоловікові уже зробили дві операції на оці. Гроші для лікування жертвували як харківяни – на місцевому Євромайдані, так і мешканці різних країн світу.