21 січня 2014

20:09
22 січня на Майдані Свободи планують зібрати харківських бюджетників, які мають висловити свою незмінну дяку та підтримку найвищій владі. Віктору Януковичу, мабуть, на День Соборності погано святкується без участі свіжоморожених слобожанських однопартійців.
19:28
У Харкові триває череда підпалу автомобілів. За останні 1,5-2 місяці в місті та в області спалено щонайменше 6-7 авто, які всі випадково належали учасникам Євромайдану або депутатам з опозиції.
16:47
Скандально відомий харківський губернатор Михайло Добкін у соціальних мережах написав, що починає збирати документи для заборони діяльності .
14:35
Сьогодні в Луганську скликали позачергову сесію обласної ради. Депутати, абсолютна більшість яких належить до Партії регіонів, закликають В. Януковича до рішучих дій в столиці. Крім власне обласних депутатів – 98 зі спискових 124, на сесії присутні і гості - народні депутати Сергій Гончаров (фракція КПУ у ВР), Віктор Тихонов, Володимир Чуб, Володимир Струк (всі - фракція ПР).
13:41
У Харківській області 18 січня померло тримісячне немовля.
11:57
У вівторок, 21 січня, в деяких харківських пунктах обміну валют подорожчали долар і євро. Курс російського рубля практично не змінився.