23 січня 2014

02:30
День соборності України вперше за всю історію незалежної держави перетворився на зовсім немирну акцію. І не лише в столиці, на вулиці Грушевського. Під час «Мирної ходи» на активістів донецького Євромайдану на них скоєно напад. І не лише учасникам, але й працівникам ЗМІ було непереливки від місцевих «тітушок». Зокрема, зазнали травм та пошкоджено техніку працівникам знімальної групи телеканалу «Донбас», власником якого є відомий бізнесмен Рінат Ахметов.
23:35
Міністри закордонних справ Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччини (країн, які формують так звану Вишеградську групу), оприлюднили спільну заяву щодо подій у Києві. Всі названі держави є сусідами України та членами Євросоюзу.
16:33
Харківському "Металісту" випав один з найскладніших жеребів у чвертьфіналі розіграшу національного кубку - київське "Динамо"
15:59
У Харківській області на 31-му кілометрі автодороги Великий Бурлук – Дворічна в снігу застрягли три вантажівки.
16:55
Сьогодні перед входом до Алчевської міської ради троє немолодих людей влаштували пікет. Вони не користуються Інтернетом, тому дізнались про загибель людей на столичній вулиці Грушевського лише вчора ввечері по телебаченню і вирішили вийти на акцію протесту, - пояснив пенсіонер Володимир Виноградов.
13:29
У четвер, 23 січня, в деяких харківських пунктах обміну валют євро подорожчав в середньому на 5 копійок. Ціна на долар піднялася на 2-3 копійки. Російський рубль незначно подешевшав.