15 травня 2018

20:12
У Золочеві та Краснограді наразі повним ходом іде будівництво нових спортивних об'єктів.
17:46
З 11 по 14 травня відбулася серія національних турнірів з велоспорту - маунтінбайк, на яких збірна Харківської області завоювала 24 медалі.
17:13
Є багато міфів, які варто розвінчувати. Один з них - що державна служба це те, чим може відразу зайнятися будь-яка людина, хоч з вулиці. Чомусь всі сфери бізнесу і підприємництва апріорі сприймаються як ті, що потребують професійної підготовки, управління державою/регіоном/містом вважається тим, що не вимагає особливих знань і умінь. Тільки палаючі очі.
16:38
Підсумки заходу, який пройшов 15 травня, підбили під час зустрічі заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева та спеціального представника генерального секретаря НАТО з питань жінок, миру та безпеки Клер Хатчінсон.
14:32
У Театрі імені Пушкіна 11 та 13 травня пройшли прем'єри вистави «Пушкін. Плем'я» — друга робота молодого режисера Олександра Середіна.
14:24
Травень - це не тільки свята, це ще й місяць підбиття підсумків цього навчального року, вшанування переможців предметних олімпіад, лауреатів МАН, інтелектуальних і спортивних змагань.
13:18
Крім того, голова ХОДА зробила акцент на забезпеченні дотримання санітарних умов у дитячих таборах відпочинку на території області.
12:16
У неділю 20 травня в Харкові відбудеться традиційний Велодень — тринадцятий за ліком.
11:04
У п'ятницю 18 травня в Будинку Алчевських Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» та архітектор, мистецтвознавець, автор оригінальних екскурсій по Харкову Максим Розенфельд повторять спільний концерт «Дунаєвський. Пісня про веселий вітер». У минулому році, на думку багатьох глядачів, що відвідали цей захід, він став однією з найбільш резонансних подій в культурному житті міста.
10:44
Виконком Ізюмської міськради 11 травня затвердив рішення про підвищення тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення для приватних і багатоповерхових будинків.