31 травня 2018

19:09
На дорозі Харків – Охтирка щоденно працює 50 одиниць техніки та 100 дорожників.
18:55
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична звернулася до обласної ради з пропозицією виділення коштів для капітального ремонту лікарні для чорнобильців.
16:47
Від бруківки до дверних ручок: архітектура, що стверджує демократичні цінності, будівлі, створені для людини і її вільного існування, – унікальний район Малий Ѓалаѓов у центрі Ужгорода має бути збережений уже хоча б через ту філософію, яку він несе в собі. Так вважають вважають українські митці й дослідники культури, які розпочали кампанію #HelloGalagov.
16:16
Небайдужі мешканці міста вирішили боротися проти знищення зелених насаджень.
15:36
Є у вільних слобожанських степах прекрасне село Губарівка. Знаходиться воно в акурат по трасі Харків-Богодухів-Охтирка (Р-46), а свою історію обчислює від 1685 року і розкинулося на правому березі річки Мерла. Жили там раніше слобідські козаки, що стояли по всьому Муравському шляху вартами. Зараз в цьому населеному пункті Богодухівського району мешкає майже півтори тисячі осіб, з них дітей – більше 140.
14:37
Відкриті змагання зі стрибків у воду серед вікових груп «А» та «В» відбулись в Києві.
13:29
Під час робочої поїздки до Держави Ізраїль голова ХОДА зустрілася з президентом країни Реувеном Рівліном, представниками уряду та впливових організацій, а також з Міністром екології Держави Ізраїль, Міністром у справах Єрусалима Зєевом Елькіним.
12:17
Спектакль "Homo Soveticus" був тепло сприйнятий одному з найстаріших і шанованих театральних фестивалів країни — "Мельпомені Таврії".
11:40
У Вовчанському районі правоохоронцями був задокументований факт незаконної порубки дерев.