11 грудня 2018

17:54
Заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев взяв участь у нараді з питань підготовки спортсменів Харківської області до ХХХІІ літніх Олімпійських ігор.
17:49
Зараз дитина знаходиться в лікарні, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.
16:46
12 – 13 грудня в Харківській області слід очікувати на погіршення погодних умов.
15:22
14 грудня Харківська школа архітектури пропонує харків’янам відчути себе справжніми архітекторами: дві з половиною години воркшопів та презентацій, які допоможуть всім охочим зрозуміти, чим займається сучасний архітектор та спробувати себе у цій ролі.
11:43
Еліна Світоліна стала переможницею турніру Open de Caen‏.
12:18
У Мадриді 9 грудня відбувся скандальний матч фіналу клубного чемпіонату Південної Америки - Кубка Лібертадорес. За головний спортивний трофей континенту боролися принципові суперники - клуби «Рівер Плейт» і «Бока Хуніорес» (обидва Буенос-Айрес), через небезпечних сутичок між фанатами яких поєдинок був перенесений з Аргентини до Європи.
11:14
З родинами загиблих учасників ООС зустрівся виконувач обов’язків начальника Головного управління Держгеокадастру в Харківській області Василь Саранча.
10:56
Харківською прокуратурою спільно з УСБУ в області було попереджене замовне вбивство 42-річного підприємця зі Зміївського району.
09:12
Заклад буде відкритий на території Харківського національного економічного університету.
07:59
В окремих будинках міста Харкова 10 грудня буде тимчасово призупинене водопостачання.