Харкiв

11:10
Остання сесія міськради супроводжувалась безпрецедентним рівнем хамства і особистих випадів у бік депутатів з боку міського голови.
10:08
Невиробничий персонал ПАТ «Харківський тракторний завод ім.С.Орджонікідзе», за підрахунками керівництва, дещо перевищує виробничий.
09:22
Перший заступник голови обласної державної адміністрації Юлія Світлична провела особистий прийом громадян.
07:55
Президент підписав указ про нагородження. У списку — вісім харків’ян.
18:08
Фахівці Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA) зустрілися з керівниками профільних департаментів ХОДА. Закордонним спеціалістам представили проекти у сфері енергоефективності, які реалізують в області
17:37
У Харкові відбудеться лекція «Виховання гідних дружин служителів Вівтаря Господнього». Йтиметься про жіночу духовну освіту в Україні у ХІХ – на початку ХХ ст.
15:26
Нового мешканця звуть Байрон. Поки він освоюється на новому місці.
14:26
У Ленінському суді було призначено чергове засідання по справі дев’яти бійців добровольчого батальону. Слідство працює в закритому режимі.
12:23
У храмі святого великомученика і цілителя Пантелеймона 24 квітня, в день свята Входу Господнього в Єрусалим, пройшло нагородження.
11:50
Спеціалізований медичний заклад, що забезпечує лікування постраждалим від радіаційного опромінення, розташований по вул. Новгородській, 85.