Харкiв

15:50
Захисники Харківського міського голови попросили сторону обвинувачення прийняти заяву про кримінальне правопорушення з боку радника міністра МВД.
14:49
Харківський і Богодухівський митрополити перед Великоднем привітали бійців 92 бригади, які зараз базуются у місті Щастя.
14:43
Усього в місті 16 пам’яток архітектури національного значення. Переважно це храми та корпуси вишів, але є і два приватні будинки.
13:39
Ілля Мечников, Лев Ландау і Саймон Коваль в різний час працювали в Харкові. Постамент цим трьом нобелівським лауреатам відкрили перед головним корпусом Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.
11:01
Ранок понеділка, 25 квітня, відзначився аварією у центрі міста.
10:41
Харківське державне авіаційне виробниче підприємство (ХДАВП) фактично простоює з лютого 2015 року. Лише працівникам заборгували 87 млн.грн.
08:56
Перший віце-губернатор Юлія Світлична і заступник голови ХОДА Михайло Черняк зустрілися з керівником Офісу з політичних питань Посольства США Марком Муррі.
07:57
Робота в Мережі, яку виконують волонтери, організатори та учасники конкурсу «Вікі любить пам’ятки», втілилася на сторінках друкованого видання.
22:30
У Харківському історичному музеї ім. М.Ф. Сумцова відбулася лекція «Харківський метрополітен: Вчора, сьогодні, завтра», під час якої відвідувачі мали змогу дізнатися про заснування та історію харківської підземки.
09:36
Учні харківської школи ініціювали акцію задня вшанування пам’яті загиблого однокласника.