Харкiв

11:12
За даними журналістів, Харківський міський голова не повідомляє судові, що виїжджає за кордон.
10:49
Дискусія «Відносини між ЄС та Україною: юридичні, економічні, політичні, соціально-економічні сфери співпраці, Договір про Асоціацію» відбулася 25 квітня в рамках триденного візиту делегації студентів та громадських активістів із західних областей країни.
10:08
Це дані соціологічних досліджень, які були оприлюднені під час прес-конференції, яка нещодавно відбулась в прес-центрі Kharkiv Today.
20:08
Саме таку суму вдалося зібрати під час аукціону «Баш на баш», організованому в пам’ять Данила Дідика його однокласниками.
18:53
Київський райсуд Полтави збереться у справі Харківського міського голови і двох його охоронців 16 травня, тобто за три тижні.
18:11
Особливості в розвитку сина харків'янка Наталія Івашура помітила, коли Міші було два роки. Згодом лікарі пояснили: у дитини — аутизм. Спочатку хлопчик займався в недержавному Центрі раннього втручання, потім — в інклюзивному класі звичайної школи.
17:30
У Харкові помітили авто вартістю від 300 тисяч євро. Хто власник - не повідомляється.
17:28
Борис Ложкін презентував у Харкові книгу «Четверта республіка: Чому Європі потрібна Україна, а Україні — Європа».
16:31
У цьому впевнені адвокати та представники громадських організацій, які слідкують за судовим процесом проти дев’яти бійців «Айдару».
16:24
Іерєй Української Православної Церкви Київського Патріархату Ігор Маяк розповів про Великий Понеділок- перший день Страстного тижня.