Харкiв

11:50
Київський районний суд Харкова засудив 28-річного жителя Миколаївської області до п'яти років позбавлення волі за участь в масових безладах біля ХОДА в квітні 2014 року.
11:00
Мотоцикл натрапив на маршрутку сьогодні вранці, 27 липня. Інцидент на дорозі стався на вулиці Пушкінській біля Національної юракадемії Ярослава Мудрого.
23:13
25 липня в Харкові на площі Свободи вже вдруге за липень пройшов Відкритий університет.
15:20
Харківська топонімічна група під час свого чергового засідання в приміщенні «Просвіти» презентувала свої нові напрацювання щодо перейменування вулиць.
13:59
Голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін не пройшов процедуру громадської публічної люстрації, ініційовану Харківською громадською Люстраційною палатою.
18:20
Учорашнє анонімне повідомлення про те, що готується замах на губернатора області Райніна змусив міліціантів попрацювати над тим, аби забезпечити життю працівників ХОДА надійну безпеку.
16:59
23 липня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція за участі активістів ГО Фундація Регіональних ініціатив, які розповіли про молодіжний табір для переселенців – FRI Open Camp.
16:55
Інцидент на дорозі трапився вчора ввечері, була майже дев’ята година, коли автівка ВАЗ 2106 перекинулася на узбіччя проспекту Гагаріна. Сталося все поблизу Харківського м’ясного комбінату.
15:07
Про це розповіли представники молодіжної організації Фундація Регіональних Ініціатив під час своєї прес-конференції.
13:45
Незабаром на вулицях Харкова з’явиться нова патрульна поліція. Даїшники зовсім зникнуть.