Харкiв

13:12
Випадок трапився на розі вулиць Плеханівської та Кірова вчора вдень поблизу стадіона «Металіст». Інцидент встиг зафіксувати на свій телефон один з місцевих мешканців Харкова і виклав світлину у соцмережі.
12:15
Мітингарі, які вийшли на пікет перед будівлею Генпрокуратури сьогодні у Києві, вимагали змінити запобіжний захід меру Кернесу і зрушити суд з мертвої точки.
10:40
Незабаром у харківському метрополітені відремонтують вестибюль станції «Московський проспект». Хол збираються закрити найближчими днями.
22:15
22 липня в Харківському кризовому інфоцентрі відбулася прес-конференція за результатами круглого столу «Питання законодавства, що передбачають відповідальність за військові злочини, проблеми захисту прав учасників АТО та членів їх сімей».
19:55
Харківське представництво політичної організації «Об’єднання «Самопоміч» візьме участь у виборах до Харківської міської ради та на посаду Харківського міського голови і уже найближчим часом представить своїх кандидатів.
18:55
Нещодавно правоохоронці Харківщини отримали електронне повідомлення від аноніма з грозьбою розправитися з першою особою області. Таку новину повідали представники прес-служби міліції.
17:55
Силами «Благодійного фонду Олександра Паламарчука» тут встановили кондиціонування і нову сантехніку, на черзі - ремонт зали фізичної реабілітації дітей.
16:12
У Харкові адвокати, військовослужбовці, волонтери, представники військової прокуратури і Військової служби правопорядку обговорили актуальні проблеми військового правосуддя, а також назрілі зміни в законодавстві і підзаконних актах. Загальна думка учасників круглого столу «Питання законодавства, що передбачають відповідальність за військові злочини, проблеми захисту прав учасників АТО і членів їх сімей» буде висловлена в меморандумі, над яким вже йде робота, а юридичним оформленням законодавчих ініціатив займеться робоча група експертів.
15:14
Він вкотре дуже різко висловлюється в соціальних мережах. Мова йде про скандального нардепа Михайла Добкіна, який не вперше пише лайливі капості на своїй сторінці у Твітері.
13:12
Правоохоронці завершили розслідування справи державних службовців-хабарників. Міліція зібрала докази одержання хабара депутатом Романом Сальниковим та його заступником.