Харкiв

20:05
Вагон зійшов з рейок, ледве від'їхавши від трамвайної зупинки біля супермаркету «РОСТ».
19:00
Не пройшло і тижня, як у Харкові відновилися «замінування». Цього разу шукали вибухівку знову на Римарській.
13:45
Він відомий своїми лайливими висловлюваннями у соцмережах. Мова йде про нардепа Михайла Добкіна. Цього разу він на своїй сторінці у Твітері оприлюднив відеоролик проросійського журналіста Анатолія Шарія.
12:10
Якщо запитати сьогодні у пересічного пенсіонера: хто саме сплачує йому пенсію, то найбільш вірогідною відповіддю стане – держава. Але чи насправді це так? Хто саме наповнює зараз гаманець, з якого виплачуються пенсії?
11:30
Щойно відбулося чергове засідання суду у Полтаві у справі Кернеса та його охоронців, як люди з оточення мера Харкова знову почали погрожувати активістам Харкова.
10:35
Особливо «попрацював» сильний буревій на Салтівці, а саме на вулиці Академіка Павлова. 28 липня ввечері міцний ураган повалив кілька дерев біля станції підземки «Академіка Павлова».
20:57
До військового шпиталю надійшло 46 постраждалих із зони проведення бойових дій.
18:18
Судове засідання у справі Кернеса та його помічників, яких звинувачують у побитті представників Євромайдану, сьогодні мало розпочатися об 11 годині. Однак з десятої біля приміщення суду зібралися мешканці Полтавщини та активісти громадських організацій. Будівлю суду, як і завжди, оточили огорожею, а також по периметру стояли міліціанти. Хоча, як зазначали журналісти видання «Полтавщина», цього разу правоохоронців було менше, ніж зазвичай.
16:46
Постраждалиу Сергій Ряполов розповів, що судова тяганина над Кернесом – це результат втручання глави держави Порошенка.
15:00
Наступне судове засідання у справі Кернеса і двох його охоронців відбудеться 26 серпня. Повідомляє видання "Полтавщина".