Харкiв

12:00
Яценюк вже у Харкові. Він планує провести нараду за участю членів Уряду та губернаторів східних та південних областей України.
20:51
30 липня в харківському філіалі Інституту імені Горшеніна пройшла прес-конференція, де були порушені найбільш актуальні проблеми мобілізації.
19:26
Про це розповіла волонтерка групи Help Army Тетяна Бедняк під час прес-конференції, яка пройшла в харківському філіалі Інституту імені Горшеніна.
16:38
29 липня в Харкові стартував цикл відкритих дискусій під назвою «Діалоги про місто». В ролі організатора виступив «Демократичний альянс».
15:45
Проміжні вибори народного депутата України в одномандатному окрузі №205 в Чернігові пройшли за старими брудними виборчими технологіями. Підкуп виборців, випадки зловживання адміністративним ресурсом, непропорційний доступ кандидатів до ЗМІ, маніпулювання громадською думкою ускладнили для виборців формування та здійснення вільного волевиявлення.
15:16
Нескінченні дрифти трамваїв продовжуються. Цього дня це вже третій випадок сходження з рейок електротранспорту. Мова йде про ремонтний трамвай, який зіскочив зі шляху поблизу перехрестя Героїв Праці та Тракторобудівників.
14:10
Офіційні запити вже спрямовано в державні установи для визначення рівня забруднення повітря в каналізаційній шахті на вулиці Ямська, 1. Повідомляє сайт МВС України в Харківській області.
11:15
З якою метою вони спустилися під землю невідомо. Мова йде про чотирьох мешканців Харкова, які потрапили у каналізаційний колектор та загинули у ньому.
21:26
29 липня під час прес-конференції представники Харківської громадської люстраційної палати розповіли про свої головні цілі та пріоритети.
20:52
Про це розповіли представники Харківської громадської люстраційної палати під час своєї прес-конференції.