Харкiв

13:18
7 серпня в Харківському кризовому інфоцентрі пройшла прес-конференція з питань специфіки роботи Пенсійного фонду в умовах його реформування.
17:55
У Харкові зіткнулися автомобілі «Skoda» і «Лада». У той момент, коли співробітники ДАІ оформляли ДТП, поруч сталася ще одна аварія - автомобіль «Жигулі» потрапив у маршрутку.
13:30
«Блок Петра Порошенка» бачить на посаді Харківського міського голови політика, підприємця або громадського активіста.
11:05
В аварії отримали травми водії обох автівок. На місце події відразу прибула швидка допомога та забрала постраждалих до лікарні.
10:11
Виборча кампанія в Харкові почалася і обіцяє бути гарячою. Днями в Харкові з'явилися рекламні щити «Викликаю на дебати головного злодія з мерії», які не простояли і доби.
21:10
У Харкові ще у сорокових роках минулого сторіччя біля будівлі колишнього «Гірничого технікуму» звели два монументи на честь шахтарів. Минув час, технікум став комп’ютерним коледжем, а хлопець з дівчиною, зроблені з каменю, так і залишилися стояти на місці. Креативні городяни, згідно з проектом «Мансарда Єрмілова-Косарєва», забажали створити конкурс на розпис вуличної скульптури.
18:21
Інцидент стався на шляху Харків-Сімферополь, там де поворот у напрямі міста Південного. В аварії загинула людина. Вона померла у швидкій.
17:35
Сайт правоохоронних органів Львівської області розмістив фоторобот убивці, який 10 липня у Харкові вбив представників Укрпошти. У цій пригоді загинуло троє людей.
14:10
На 6 серпня районні військкомати Харківської області виконали 35% плану шостої черги часткової мобілізації. Про це повідомили в регіональному медіа-центрі Міноборони України.
11:08
У Харкові почастішали випадки примусової мобілізації у вигляді так званого «вуличного сафарі» - спільних рейдів співробітників міліції та військкоматів. «Самопоміч» категорично засуджує такі дії та вимагає від правоохоронних органів забезпечити дотримання чинного законодавства про мобілізацію та демобілізацію.