Харкiв

20:16
Прокуратура наполягає на усуненні Поздєєва з посади.4 серпня суд Дзержинського району міста посадив Поздєєва, директора парку Горького, під домашній арешт. Термін – 2 місяці, з восьмої вечора до восьмої ранку.
19:31
Незабаром Харківщина ризикує залишитися без газопостачання - таку заяву сьогодні зробили харківські газівники. У «Харківміськгазі» стверджують, вже близько місяця вони не отримують коштів на ремонт устаткування і модернізацію мереж, а головне, на виплату зарплат співробітникам.
18:10
Сьогодні в суді Фрунзенського району проходило засідання у справі про вибух біля Палацу спорту, в результаті якого загинуло четверо і постраждало дев'ятеро людей. Повідомляє сайт "Дозор".
15:45
4 серпня під час прес-конференції директор департаменту науки та освіти Анатолій Бабічев розповів про реформи в сфері освіти.
13:55
Правоохоронці затримали мешканця Дніпропетровська. Саме він брав участь у конфлікті на Скрипника,4, 3 серпня.
13:00
Вони здійснили теракт кілька місяців тому біля Палацу Спорту. Через них загинули люди. Сьогодні цих підозрюваних доставили до суду.
12:20
У центрі міста розповсюдилися величезні клуби диму. Це на вулиці Громадянській зайнялося полум’я.
10:55
«Опозиційни блок» від Харківщини повинні зареєструвати для участі у місцевих виборах за умови, якщо буде поданий повний пакет необхідних паперів.
18:30
Учорашнє побоїще в Харкові біля офісу Партії регіонів ще раз продемонструвало, що дна в українській політиці немає. Чернігівські вибори здавалися нам найбруднішими, але передвиборна кампанія в Харкові вже показала, що деякі політики здатні підставляти під кулі звичайних харків'ян. І, що найцинічніше, не заради вигоди, а вже від відчаю.
17:20
Під час візиту до Харкова Давид Сакварелідзе, заступник генпрокурора України, повідомив, що прокуратура займає чітку принципову позицію в суді у справі мера Кернеса.