Країна

17:10
Програму заходів доручено підготувати заступнику глави Адміністрації Президента Ростиславу Павленку. Допомагатимуть у цьому представники протестантських громад.
16:07
Якщо у 2013-му річні втрати складали 7 осіб, то за три місяці 2016-го — вже 88.
13:08
Володимир Гройсман звітував про те, що зробив очолюваний ним Кабінет Міністрів протягом тижня.
12:09
У залі присутні Геннадій Кернес, Віталій Блинников, Євген Сміцкій і їх захисники, а також Сергій Ряполов і Олександр Кутянін.
11:27
Президент бачить «вогонь і віру в Україну» в очах Лєшека Бальцеровича і очікує ефективних результатів його роботи щодо впровадження реформ, спрямованих на імплементацію Угоди про асоціацію та наближення України до критеріїв членства в Євросоюзі.
09:48
Чергове засідання у справі Харківського міського голови проходитиме у Київському райсуді Полтави.
09:35
Папа Римський Франциск ініціював збір коштів для надання гуманітарної допомоги українцям, які постраждали в конфлікті на сході країни.
08:15
Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) розпочинає в Україні глобальний молодіжний проект U-Report.
12:25
Соціальний мультимедійний проект «Переможці» дає перші результати: закордонні спеціалісти навчають українських протезистів та реабілітологів ерготерапії, фізіотерапії, подоланню пост-травматичного синдрому.
14:06
В Мінюсті прогнозують, що Україна підніметься на 73-тє місце у рейтингу легкості ведення бізнесу від Світового банку Doing Business.