Країна

10:26
Національний банк України прийняв низку стратегічних рішень: зниження облікової ставки, удосконалення операційного дизайну монетарної політики, оптимізація процедур управління ліквідністю тощо.
07:13
З початком роботи Нацполіції, в листопаді минулого року, нехтувачів правил дорожнього руху мав фіксувати автомат. Але до сьогодні ця система не створена.
18:26
Уповноважений Міністерства закордонних справ Росії з питань прав людини, демократії та верховенства права Костянтин Долгов виступив в Раді Федерації РФ.
17:16
Голова Національного банку України Валерія Гонтарєва повідомила результати свого візиту до США.
09:27
Фіскальна та монетарна політика, митниця та зовнішня торгівля, охорона здоров’я, аграрний сектор та харчова продукція, технічне регулювання та ринковий нагляд, природні ресурси найбільше турбують європейських партнерів.
20:55
Після схвалення проекту Радою ЄС та Європарламентом — не раніше, ніж за місяць — вільно подорожувати у зону Шенгену зможуть власники біометричних паспортів.
15:26
Андрій Тетерук вважає, що надання громадянства Костянтину Григоришину буде плювком влади в обличчя героям АТО, які воювали без українського паспорта. Дмитро Святаш — не заперечує, адже так можна буде засудити олігарха за українськими законами.
10:10
Волонтерські організації везуть допомогу для сходу України не автошляхом, а залізницею.
09:58
Петро Порошенко відзначив заслуги у захисті територіальної цілісності країни, а також мужність і професіоналізм, виявлені харків'янами у протидії проявам сепаратизму у квітні 2014 року.
12:16
Верховна Рада підтримала кандидатуру Володимира Гройсмана на пост керівника уряду. За відповідне рішення проголосували 257 народних депутатів.