Країна

12:02
МОН продовжує децентралізацію виготовлення документів про освіту.
19:10
Перший етап традиційного міжнародного форуму з розвитку фермерства буде орієнтований на потенціал виробників агропромислового комплексу Західної України.
19:30
Національний літературно-меморіальний музей Г.С.Сковороди започаткував акцію «Збережемо вертоград Сковороди».
17:06
Питання, пов'язані з комплексом проведення весняно-польових робіт, обговорили сьогодні під час селекторної наради Мінагрополітики України.
16:43
Програми з часткової компенсації на утеплення домівок вже діють у кількох областях, у квітні таку планують розглядати і у Харківській.
11:37
В Україні триває реформування освіти. В маленьких містечках і селищах навчатимуться лише молодші школярі, учні 5-9 класів з 1 вересня підуть до об'єднаних «опорних шкіл».
16:08
Міністр оборони сьогодні в Одесі представив особовому складу новопризначеного командувача. Ним став генерал-майор Андрій Грищенко, який до цього обіймав посаду першого заступника командувача військ оперативного командування «Південь».
13:50
Бойовики здійснили серію обстрілів в районі Станиці Луганської. Призупинено роботу блок-посту, бо він потрапив під вогонь.
13:11
У Києві презентували проект «Вишиваний шлях». Туристичний маршрут, що охоплює великі міста і маленькі села, протягнувся майже на дві тисячі кілометрів.
20:22
Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк вирішив піти з посади голови Кабміну.