Грошi

11:31
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що Міністерство фінансів забезпечило перерахування коштів для виплат стипендій у повному обсязі.
10:28
Призначення нового голови Національного банку України не зможе змінити ситуацію в банківській сфері.
13:36
Перша з функцій наукової економіки і її основа – це виробництво, що в Україні перебуває в повному занепаді, заявив відомий український економіст Андрій Новак.
16:29
Напередодні виборів гривня знеціниться у два рази стосовно американської валюти. Такий невтішний прогноз зробив фінансовий експерт Эрік Найман.
15:24
Вчора другий за величиною в країні оператор «МТС-Україна» оголосив про підвищення плати за з'єднання й вартості SMS-повідомлень.
11:27
11 лютого курс покупки наявного долара в обмінних пунктах Харкова після нетривалого зльоту до оцінки 8.30 грн/дол. знову впав. В основному обмінки купують USD по 8.20, але вже є цінники на рівні 8.00.
17:38
Постанова Національного Банку України №49 від 5 лютого загликає комерційні банки реструктурувати кредити юридичним і фізичним особам, а також зменшити щомісячні виплати по кредитах і відмовитися від застосування штрафних санкцій до боржників.
11:28
В цьому впевнений головний прокурор області Василь Синчук. Відповідаючи на питання журналістів, він підкреслив – у діях банківських установ щодо підняття процентних ставок в однобічному порядку по виданих кредитах і невидачі депозитів чітко проглядаються порушення прав громадян.
10:39
В обмінних пунктах Харкова курс покупки американського долара зрівнявся з ціною продажу.
09:27
Місія МВФ на чолі із Джейлой Пазарбазіолу 6 лютого покинула Україну, так і не завершивши перший перегляд угоди stand-by між МВФ та Україною.