Кримiнал

14:10
У Києві правоохоронці затримали 25-річного мешканця Волинської області, якого звинувачують у пошкодженні надгробка поетеси Лесі Українки на Байковому кладовищі.
15:48
7 вересня у Харкові в районі окружної дороги був знайдений мертвим директор харківського відділення всеукраїнської мережі магазинів одягу великих розмірів «Три кити».
12:34
У Єкатеринбурзі водій автомобіля Toyota врізався в натовп на пішохідному переході.
16:25
Перший з пінгвінів Гумбольдта помер у понеділок, 30 серпня, ще два пінгвіна загинули в суботу, 4 вересня.
14:12
Увечері 2 вересня поточного року було вбито голову Пустомитівської районної організації «Єдиного Центру» Ярослава Федину. Також пан Ярослав працював головним лікарем місцевої лікарні.
13:22
У капітана київського «Арсеналу» викрадений автомобіль «Лексус» вартістю 120 тис. дол.
20:35
У Полтаві побили оператора обласної телерадіокомпанії "Лтава". Це трапилося 1 вересня на початку першої години ночі. Порушено кримінальну справу.
19:44
У Кременчузі починають горіти іномарки, які припарковані в центрі міста. За даними МНС, причинами займання є навмисні підпали.
16:09
Ленінський районний суд Вінниці до трьох років позбавлення волі засудив комп’ютерного хакера, який зламав сайт міської ради.
07:58
Дітям було поставлено діагнуз гострого респіраторного захворювання. Лабораторні дослідження ніяких мікробів чи вірусів не виявили. По факту порушено кримінальну справу.