Донбас

12:11
У Донецькій області прокуратура проводить розслідування за фактом спричинення правоохоронцями тілесних ушкоджень жителеві с.Луганське.
12:06
Днями був скоєний розбійний напад на каплицю Різдва Пресвятої Богородиці та приміщення священика в місті Кремінна Луганської області.
17:46
В центрі Луганська в ТЦ «Центральний» відкрився перший український книжковий магазин "Східна брама". Тут пропонують книжки та сувеніри, пов’язані з історією України та її фольклором, на дверях висить державний прапор, а робочий день починається із гімну України.
09:23
21 березня близько 16.00 в Ізюмі Харківської області було затримано голову Луганської обласної організації ВО «Свобода», помічника народного депутата Ігоря Швайки Артема Заїку.
09:03
Сьогодні у Луганську в будинку Конфедерації профспілок Луганської області збереться на засідання Всеукраїнський страйковий комітет. Як повідомив голова комітету Костянтин Ільченко, учасники засідання планують обговорити задачі комітету в зв'язку з оголошенням лідерами опозиції всеукраїнської акції «Вставай, Україно!».
12:26
Чемпіон України і переможець Блекпулського танцювального фестивалю 2012 року 13-річний Ілля Горшенін трагічно загинув в ДТП.
11:12
Олександр Калiберда, головний лікар найбільшої в Краматорську лiкарнi № 3, звільнився з посади та іде на роботу до іншого міста. Головна причина цього – так звана реформа охорони здоров'я.
17:42
У Донецьку пройшла звітна-виборна конференція Донецької обласної організації "Молоді регіони". Перед початком конференції не пролунав гімн України, який традиційно звучить перед початком будь-яких політичних заходів
11:36
У місті Ровеньки Луганської області в результаті отруєння чадним газом загинув місцевий депутат від Комуністичної партії України Георгій Верведа.
14:31
Фінал обласного конкурсу дослідницьких робіт пам'яті Олекси Тихого відбувся в Краматорську 21 лютого в приміщенні Краматорського художнього музею. Школярі із Донецька, Краматорська, Костянтинівки, Слов'янська, Дружківки ділилися своїми дослідженнями та фактами з життя одного із засновників Української Гельсінкської групи.